fbpx Wanddecoratie inspireert, transformeert en genereert.
Bezig met laden...

Wanddecoratie inspireert, transformeert en genereert.

Belettering


Wanddecoratie inspireert, transformeert en genereert.

13 oktober 2017, Ranst 

Voor veel bedrijven is de zogenaamde 'werkvloer' de belangrijkste ruimte van de onderneming. Het is immers dáár waar het personeel dag in dag uit het beste van zichzelf geeft. Het spreekt dan ook voor zich dat de aankleding van diezelfde ruimte heel wat aandacht verdient, want van vier witte muren wordt niemand echt wild. Gelukkig bestaat er wanddecoratie waarmee u uw kantoor snel en met een minimum aan moeite kan omtoveren tot een ruimte die u en uw collega's inspireert tot grootse dingen. 

Een unieke uitstraling

Wie 'wanddecoratie' zegt, denkt al snel aan de klassieke huiskameroplossingen: een schilderij, een fotokader, een muurschildering of -sticker. Stuk voor stuk prima oplossingen, maar voor professioneel gebruik gooien we het met total concept® over een andere boeg. Wanneer we het interieur van onze klanten verzorgen, hebben we steeds een unieke uitstraling van de ruimte voor ogen. Onze drievoudige expertise als interieurinrichter, signmaker en XXL Printer speelt daarbij een belangrijke rol. Added value, weet u wel? En in dat geval bestaat er niets beter dan geprint fotobehang. 

Naadloos geprint

Onze liefde voor geprint fotobehang kent in feite maar weinig grenzen. Dat het fotobehang naadloos geprint wordt, zit daar ongetwijfeld voor iets toe. Dit vergemakkelijkt niet alleen de productie ervan, maar ook de plaatsing. Dat betekent dat het eindresultaat een hoge resolutieprint is, op één enkel vel en te gebruiken voor al uw indoor toepassing, zonder naden! Op die manier hebt u voldoende aan één dag om uw volledig kantoor om te toveren tot een inspiratievolle ruimte. 
 
Het fotobehang wordt bij total concept® geprint op Airtex® materiaal, een fijngeweven polyester doek met PVC coating die scheur- en krasvast is. Bovendien is de matte ondergrond perfect om haarscherpe en kleurvaste prints te krijgen met een luxueuze uitstraling. Airtex® is eenvoudig en naadloos aan te brengen tot gigantische printafmetingen van wel 5x45m uit één stuk.

Geschikt voor professioneel gebruik

Naadloos geprint fotobehang is de ideale interieurtool voor zowat elke professionele omgeving, van kantoorruimtes en bedrijfspanden tot winkels, hotelkamers of sportcentra. De kwaliteit van Airtex materiaal ligt immers velen malen hoger dan vinyl of vliesbehang en is brandvertragend - een pluspunt wat betreft de hedendaagse brandveiligheid in gebouwen. De print komt beter tot zijn recht door hogere kleurechtheid en het Airtex materiaal is financieel gezien een stuk aantrekkelijker. Om af te sluiten is naadloos fotobehang ook gemakkelijk schoon te maken, een belangrijke feature voor een toepassing in druk bezochte ruimtes. 
 
Het mag duidelijk zijn: voor ons heeft geprint fotobehang de kwaliteiten om mensen vanaf de eerste indruk te inspireren, ruimtes in een mum van tijd te transformeren en uiteindelijk voor uw zaak klanten te genereren. Meer weten over geprint fotobehang op maat? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze Account Managers.

 

Vraag hier je gratis offerte op maat!

Alt