fbpx Voetjes omhoog, maar ieder op zijn beurt | Total Concept: standenbouw, interieurinrichting & signmaking
Bezig met laden...

Voetjes omhoog, maar ieder op zijn beurt

Standenbouw, lichtreclame, interieurinrichting, belettering

Voetjes omhoog, maar ieder op zijn beurt

27 juni 2017, Antwerpen - It's that time of year again: de zomer loert om de hoek. Zonnecrème: check. Zwembroek: check. Vliegtickets: dubbel check. Inpakken en wegwezen! Maar eerst nog even dit. Om een goeie dienstverlening te garanderen, geven we jou graag nog even een overzicht van onze vakantieregeling. We willen immers dat je weet waar en wanneer je bij ons terecht kunt gedurende de zomermaanden. Het antwoord op die vraag is even kort als duidelijk...

Alt

 

 

 

 

Altijd. De hele zomer lang, want naar goede gewoonte sluiten we bij total concept nooit écht onze deuren. En dat is goed nieuws voor jou! Als totaalaanbieder van visuele communicatie trekken we in juli en augustus immers de festivalweide in, want ook daar hebben onze klanten nood aan een professionele outdoor branding. Van de beerbars op Graspop en de pop up resto's op Tomorrowland tot de neonreclame op de podia van Pukkelpop, de Lokerse Feesten of Les Ardentes: wij bouwen verder aan de visuele reclame van onze klanten de hele zomer lang. Bijgevolg blijven ook onze kantoren en ateliers de hele zomer open. Zo staan we voortdurend ter uwer beschikking om het logo op uw gevel te voorzien, het interieur van uw pop up store in te blikken of de bestickering van uw bedrijfswagens te voorzien. 

 

Onze vakantieregeling is bijgevolg zondanig uitgewerkt dat onze ontwerpers, project managers, schrijnwerkers of account managers nooit allemaal op hetzelfde moment hun Out Of Office instellen. De dienstverlening blijft dus steeds gegarandeerd, al zal dat niet altijd aan 100% zijn - maar daar vragen we uiteraard uw begrip voor. Heb je dus een project in de steigers? Wij staan voor u klaar, ook tijdens de zomermaanden.
 
Wij wensen je alvast een prettige zomervakantie toe!

 

Alt