fbpx total concept® haalt expertise Notenbaert binnen en verstevigt zo positie als B2B interieurinrichter.
Bezig met laden...

total concept® haalt expertise Notenbaert binnen en verstevigt zo positie als B2B interieurinrichter

Algemeen


total concept® haalt expertise Notenbaert binnen en verstevigt zo positie als B2B interieurinrichter.

10 oktober 2017, Ranst 

Groot nieuws, want bij total concept® slaan we de handen stevig in elkaar met Patrick Notenbaert, de drijvende kracht achter het Lokerse PN Standenbouw & Interieur. “Met deze samenwerking zetten we onze grote ambities als corporate interieuraanbieder aanzienlijk kracht bij”, aldus een tevreden Managing Director Tom Vanbussel, "want met Patrick halen we het vakmanschap van een interieurbouwer pur sang binnen".

 

Benieuwd naar het volledige verhaal? Lees hieronder verder.

De ontbrekende schakel

Na 50 jaar expertise in signmaking en meer dan 20 jaar in standenbouw, zijn we met total concept® een gevestigde waarde geworden op het gebied van commerciële bedrijfscommunicatie. De kans dat ons uitgebreide productaanbod daar voor iets tussen zit, is bijzonder groot. Aan het reeds bestaande portfolio werd enkele jaren geleden al een nieuwe business unit toegevoegd: Interieurinrichting. Daar wordt nu extra in geïnvesteerd.
 
“Een logische uitbreiding”, verklaart Tom Vanbussel die strategische zet, “want wanneer we de beursstanden van onze klanten verzorgen, is het interieur steeds een bepalende factor in de algemene look & feel van de stand. Het verdient dus sowieso al alle aandacht in ons dagelijks werken. Bovendien zorgen we er ook voor dat de signalisatie op de bedrijfssite en de points of sale van onze klanten conform de branding is. Aangezien we onze klanten totaalconcepten in visuele bedrijfscommunicatie aanbieden, vinden we het een terechte volgende stap om diezelfde branding ook te kunnen doortrekken in hun eigen corporate interieur.”

Caffé Torino - Martini - Design: Boris Agency - Photo by Johan Van Droogenbroeck

WE WILLEN EEN GEVESTIGDE WAARDE WORDEN VOOR DE INRICHTING VAN EEN KLASSIEK RESTAURANT, TRENDY BAR OF BLITSE POP UP TOT EEN TRADITIONEEL KANTORENCOMPLEX, MUSEA EN WINKELKETENS. 

Tom Vanbussel, Managing Director
Alt

Een perfecte match

Met onze eigen interieurafdeling, bestaande uit ontwerpers én bouwers, richten we ons met total concept® op de vergaderzalen, ontvangstruimtes, kantoren, winkelconcepten, restaurants, showrooms en pop ups van bedrijven, retailers, horeca en openbare besturen. “Net als in onze andere segmenten, willen we ook als interieurinrichter een gevestigde waarde worden. Om die ambities te kunnen waarmaken, hadden we nood aan de ervaring en het vakmanschap van een rasechte interieurbouwer”, vertelt Tom Vanbussel. “Die vonden we in Lokeren bij Patrick Notenbaert. Zijn ervaren team en onze schrijnwerkerij bundelen nu de krachten en buigen zich voortaan samen over de interieurprojecten.”
 
“Dankzij de samenwerking profteren onze klanten van een extra impuls in volume, maar vooral in productiekwaliteit en vakmanschap. Het is met name dat laatste waar we met total concept® veel belang aan hechten. We beschikken immers over een enorm productieatelier waar we al onze standen, gevelreclames en bestickeringen zelf realiseren. We vinden het namelijk belangrijk om er in elke fase van het project kort op te zitten. Diezelfde visie vinden we terug bij Patrick, waardoor deze deal snel beklonken was”.

Win/Win

Ook aan de andere kant van de tafel, in Lokeren, is men bijzonder enthousiast met de bereikte overeenkomst. “PN Standenbouw & Interieur was op een kantelpunt gekomen”, aldus Patrick Notenbaert. “Daardoor waren we al langer op zoek naar de beste manier om een verdere groei te verwezenlijken, terwijl de best mogelijke dienstverlening naar onze klanten toe en een evenwichtige work/life-balance voor ons eigen personeel gegarandeerd bleef. Al snel bleken onze ambities en die van total concept® heel wat raakvlakken te hebben, wat een samenwerking in feite alleen maar logisch maakte. Door dit partnership kunnen we onze eigen positie in de markt fors versterken terwijl onze klanten nu kunnen genieten van de allerbeste expertise in verschillende segmenten.”

Bacardi RSCA Lounge - Design: Boris Agency 

De samenwerking tussen total concept® en PN Standenbouw & Interieur werd officieel bezegeld op maandag 2 oktober 2017. Aanvragen voor interieurinrichtingen aan het adres van Tom Vanbussel en Patrick Notenbaert profiteren dus voortaan van verenigde krachten, zowel in capaciteit als in kwaliteit.
Reageer
Alt