fbpx Total Concept: uw beursstand, onze passie
Bezig met laden...
Alt

Uw beursstand, onze passie.

Wist u dat... de vakbeurs het efficiëntste en tegelijk krachtigste communicatiekanaal van uw bedrijf is? Nergens anders staat u immers op hetzelfde moment zo dicht bij al uw klanten, leveranciers, prospects & partners. Om bij ieder van hen een onuitwisbare indruk na te laten, legt u het lot van uw beursstand maar best in ervaren handen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van beursstanden op maat, bent u bij ons alleszins al aan het juiste adres.

 

Ontdek en inspireer jezelf!

Contacteer ons Inschrijven op onze nieuwsbrief
Alt

Maatwerk standenbouw

Bij Total Concept geloven we dat kwaliteit altijd komt bovendrijven. En kwaliteit, dat begint bij het standontwerp. In ons atelier is routine dan ook geen optie, want voor elke klant zorgen wij voor een beursstand op maat. Wil u nieuwe klanten aantrekken, producten demonstreren of het contact met bestaande klanten onderhouden? Onze designers vertalen uw wensen vlekkeloos naar een beursstand met de nodige stopping power met de juiste stoffen, materialen, beelden, kleuren en zelfs geuren die uw boodschap feilloos overbrengen naar uw doelpubliek. 

Thuis in elke beurshal

In de GPS van onze Account Managers en Project Designers staan zowat alle Europese beurshallen bij de favorieten: van Brussels Expo en de Koelnmesse tot Paris Nord Villepinte, de Gran Via en de Fiera Milano. Onze teams voelen zich thuis in zowat elke belangrijke beurshal en kennen er de lokale bouwrestricties dan ook uit het hoofd. Ze coördineren steeds ter plaatse de opbouw van uw stand en staan daarnaast ook paraat om elke vraag met een passend antwoord te voorzien. Beurs afgelopen? Uw stand wordt vakkundig gedemonteerd en indien gewenst gestockeerd in onze magazijnen voor herbruik op een later tijdstip.   

U neemt deel aan een vakbeurs?

Geef ons een seintje en wij maken een standontwerp op maat.