fbpx Gevelreclame & lichtreclame: maximale herkenbaarheid, optimale visibiliteit
Bezig met laden...

 

Alt

Maximale herkenbaarheid, optimale merkvisibiliteit.

 

Wie zijn kantoorgebouw, merknaam, product of handelspand onder de aandacht wil brengen, zet best eerst de binnen- en buitenreclame van de zaak zelf op punt. Wie rendabel wil zijn, moet immers gezien worden en daarvoor doet u best beroep op een professioneel signmaker. Total Concept biedt een ruim gamma brandingsmogelijkheden aan voor zowel de binnen- als de buitenzijde van uw zaak.

 

Contacteer ons

Waarom investeren in lichtreclame?

 

Een lichtreclame is het visitekaartje van uw bedrijf en geeft aan waar uw merk voor staat. Daarnaast is herhaling via alle mogelijke kanalen, waaronder ook in het straatbeeld, de sleutel tot een optimale herkenbaarheid van uw merk volgens de regels van de huisstijl. Bovendien is zowel voor jonge als gevestigde ondernemingen naamsbekendheid van cruciaal belang. Lichtreclame zet u op weg.  

 

Kwaliteit & vakmanschap

 

Bij Total Concept hebben we meer dan 50 jaar ervaring in lichtreclame: neonreclame, dakreclame, doosletters, reliëfletters, lichtbakken,... Onze commerciële teams zorgen voor een gepast advies op basis van uw wensen en budget, waarna onze signmakers uw branding tot leven wekken in onze eigen ateliers. 

 

Uw ligging 100% benut.

 

Uw merknaam in beeld brengen is nooit een simpele opdracht, laat staan wanneer uw bedrijf, restaurant, winkel of pop up gelegen is naast een drukke snelweg of in een populaire winkelstraat. Om vanop een grote afstand zichtaar te zijn, moet u de hoogte ingaan. Een dakreclame biedt dan de oplossing. Bij total concept® zijn we al jaren specialist in het opzetten van dergelijke dakconstructies. 

 

Een correcte branding gegarandeerd.

 

Gevelletters zijn een prima methode om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dit type gevelreclame kan eindeloos gecombineerd worden wat betreft kleurgebruik, lettertype of lettergrootte. Een correcte branding is daardoor gegarandeerd. Bovendien kunnen ze beide geïntegreerd worden in een dakreclame, gevelreclame, reclamezuil of -luifel. De keuze voor doosletters dan wel reliëfletters wordt echter bepaald door de verlichtingsmogelijkheden in combinatie met de letterdikte.

 

Uw merk 24/7 in beeld.

 

Zomer of winter, dag of nacht, open of gesloten: een lichtbak of -krant is altijd een goede keuze wanneer u wil opvallen bij uw doelgroep. Mede door de multifunctionaliteit en polyvalentie ervan, kiest de meerderheid van de ondernemers voor deze lichtreclame. Bovendien hebben lichtkasten ook in een trendy interieur hun plaats en zijn de mogelijkheden in vormen, kleur en maten legio. Hebt u vaak wisselende informatie te communiceren? Dan is de optie lichtkrant de ideale toevoeging op uw lichtkast. 

 

Een eyecatcher voor binnen en buiten.

 

Neonreclame is een oeroude reclamevorm, maar zit opnieuw in de lift. De kleurrijke en vooral creatieve mogelijkheden van neonverlichting en neon reclameborden hebben menig ondernemer weten te charmeren. Het warme, sfeervolle doch subtiele licht trekt immers de aandacht van zowat iedere voorbijganger en in het kluwen van prikkels vandaag is dat precies de gewenste aantrekkingskracht waarnaar iedere ondernemer op zoek is.

 

De beste commercialisatie van de beschikbare ruimte.

 

Staat uw bedrijf wat naar achteren? Geeft u uw bezoekers graag de nodige richtlijnen vanop de parking? Dan is een reclamezuil een uitstekende investering om uw bereik de hoogte in te jagen - letterlijk. Reclamezuilen trekken immers probleemloos de aandacht vanaf de straat, terwijl op de parking de oplichtende logo's en signalisatie duidelijkheid scheppen. Wil u dan weer graag de volledige breedte van uw pand commercieel benutten? Dan brengt een opvallende luifel soelaas.

 

Een must voor iedere apotheek.

 

Zichtbaarheid en herkenbaarheid zijn een must voor iedere onderneming en dat geldt nog net iets meer voor een apotheker. Een apothekerskruis is immers een verplicht nummer voor iedere apotheker. Het groene apothekerskruis maken wij voor u standaard volgens de algemene norm of creatief op maat. Dat kan met algemene informatie of met temperatuur- of tijdsdisplay, rechtstreeks gemonteerd tegen de gevel of geïntegreerd in een paalconstructie of reclamezuil, al dan niet in combinatie met gevelletters of stand alone.

 

 

 

 

 

 

Uw merk in beeld brengen?

Geef ons een seintje en wij zorgen voor een branding op maat.