fbpx Total Concept: Standenbouwer, Interieurinrichter & Signmaker
Bezig met laden...
Alt

Standenbouwer, interieurinrichter & signmaker.

Een belangrijke vakbeurs in januari. Een nieuwe winkel in mei. Een klantenevent in de zomer en een opfrissing van uw kantoor net voor de winter. Als CEO, Marketing Manager of Sales Manager wilt u uw bedrijf het hele jaar door in beeld brengen bij uw doelpubliek. U weet dan ook dat merkvisibiliteit aan de basis ligt van uw commercieel succes en precies daar ligt ook onze sterkte. Als standenbouwer, interieurinrichter én signmaker vindt u bij ons alle ervaring en know-how om uw merknaam altijd en overal in beeld te brengen.  

Contacteer ons

Maatwerk Standenbouw

Meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk beursstanden in binnen- en buitenland. Onze expertise? Houtbouw. Onze sterkte? Creativiteit.

Lees meer

Interieur- & winkelinrichting

De ziel van uw onderneming, die trekken wij door in het interieur van uw zaak. Het is de cruciale factor in de merkbeleving van uw klanten en wij brengen het voor mekaar.

Lees meer

In- & Outdoor Branding

Of uw zaak nu gelegen is in een drukke straat of naast een autostrade, u moet altijd in het oog springen. Met de branding van uw gebouw én uw parking zorgt u voor commercieel succes. 

Lees meer

Aan uw merk bouwen, doen we zo.

Wanneer we u totaalconcepten beloven, houden we ons aan ons woord. In élke zin van het woord. Wij bieden een persoonlijke begeleiding van A tot Z, van het eerste gesprek met ons commercieel team tot en met de oplevering van uw project én zelfs nadien. Samen bouwen we aan uw merk in 8 stappen. 

U vertelt ons alles.

Het eerste gesprek. Het moment waarop we elkaar leren kennen en u ons inzicht geeft in uw wensen, timing, budget en voorkeuren. Onze Account Managers noteert en trekt vol inspiratie richting onze designers.

 

Wij tekenen uit.

Aan de hand van uw briefing, geven onze creatievelingen invulling aan uw project. Zij zorgen voor een ontwerp op maat, volledig in lijn met uw huisstijl: geen enkel element glipt tussen de mazen van het ontwerpnet. 

 

Wij overleggen met u.

Onze Account Manager komt tot bij u om onze plannen aan u voor te stellen aan de hand van schetsen, inplantingsplannen en 2D/3D visualisaties. Hij verwerkt uw feedback tot dat we een akkoord hebben over het design. 

Wij brengen tot leven.

De creatie van uw stand, logo of interieur gebeurt in onze eigen schrijnwerkerij. Daar zijn het onze eigen schilders, electriciens, schrijnwerkers, meubelmakers, magazijniers en andere vakmannen die uw project tastbaar maken. 

 

Wij laden en lossen.

Onze afdeling Planning zet de juiste bouwploegen op uw project en zorgt ervoor dat uw materialen correct geladen worden in onze eigen vrachtwagens en door onze eigen chauffeurs naar de juiste locatie gebracht.

 

Wij bouwen op.

Eens afgeladen, wordt uw stand, interieur of gevelreclame gemonteerd en opgeleverd door een Project Manager. Samen wordt het resultaat bekeken en eventuele bemerkingen kunnen ter plaatse nog worden besproken. 

 

U geniet.

Wanneer het project opgeleverd is, wordt u eigenaar van uw stand, interieur of signware en geniet u extra merkvisibiliteit. Tijdens de looptijd van uw project, kan u echter steeds op ons rekenen voor onderhoud of eventuele aanpassingen.

Wij demonteren.

Is de beurs ten einde of vindt u het tijd voor vernieuwing? Wij demonteren uw project met de nodige zorg en slaan uw materialen op in onze magazijnen indien u dit wenst. Uw materialen staan bij ons het ganse jaar veilig en droog.

 

Puur vakmanschap, al 50 jaar lang.

Sinds 1964 investeert Total Concept al in haar eigen mensen, apparatuur en faciliteiten. Een bewuste keuze, want in-house ervaring en vakkundigheid is onze sleutel tot succes. Het gevolg is een uitgebreid team van ontwerpers, project managers en ateliermedewerkers die stuk voor stuk gebruik kunnen maken van de meest moderne apparatuur. Zo kiest u met Total Concept voor een partner die de capaciteit én de kwaliteit in huis heeft om van elk project een memorabel schouwspel te kunnen maken. 

25000
m² bedrijfsterrein
1000
m² houtbewerkingsatelier
1000
m² kunststofverwerkingsatelier
500
m² beletteringsafdeling
10
Ontwerpers
10
Project Managers
60
Schrijnwerkers, elektriciens, schilders, monteurs, magazijniers,...
8000
m² Opslagmagazijn

Nood aan een beursstand, inrichting of branding?

Geef ons een seintje. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.