fbpx Interieurinrichting: Interieur als symbool voor uw merkbeleving
Bezig met laden...
Alt

Interieur als symbool voor uw merkbeleving.

Merkbeleving is een cruciaal element in de communicatie van uw merk. Practice what you preach. Walk the talk. Laat zien waar u voor staat. Geen betere manier om uw boodschap over te brengen dan de manier waarop u uw kantoren, winkels, pop ups en street sampling bekleedt. Daar waar u uw klanten, leveranciers of partners ontmoet, moet u zorgen dat de setting alleen al uw boodschap overbrengt. Bij Total Concept zijn we een ideale partner om elk van deze locaties te voorzien van een branding op maat van uw bedrijf.

 

Contacteer ons

Commerciële interieurconcepten

Handelszaken, showrooms, shop-in-shops, kantoorgebouwen of pop-up concepten: in elke zaak draagt het interieur bij aan het rendement. In onze interieurconcepten voor handelszaken speelt uw productgamma dan ook de hoofdrol en met de juiste lichtsterkte, verlichtingsarmaturen, materialen, meubilair en product displays zorgen we ervoor dat jouw klant de beleving vindt waarnaar die opzoek is.

Hospitality: hotel, restaurant, café

Een succesvolle horecazaak runnen is niet evident. Vertrouwen op de menukaart volstaat niet meer. Uw klanten doen ontsnappen aan de dagelijkse sleur in de tijdelijke cocon die uw zaak op dat moment is, daar draait het om. Van het welcome sign aan de inkom en de gerechten op de kaart tot de outfits van uw medewerkers en jawel: het interieur van de zaak. Wat dat laatste betreft, zijn we een ideale partner. 

Openbare & recreatieve ruimtes

Shoppingcentra, scholen, opleidingscentra, sportcentra, zwembaden, zorgcentra,... De lijst aan openbare besturen is lang, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de plicht om een prima toegankelijkheid voor alle leeftijden te garanderen, gecombineerd met de wil voor een esthetisch verantwoord concept. Van het onthaal en de signalisatie tot de kidscorners en zitbanken, wij maken elk element van A tot Z.  

Van meubel tot beleving

Van de gekste ideeën tot de heiligste huisjes: bij Total Concept kunnen we elk interieurconcept aan. Maar wat van ons nu echt de juiste partner voor uw project maakt, is de unieke samenwerking tussen al onze afdelingen. Uw interieurproject geniet bij ons dan ook van inzichten en vakmanschap uit de wereld van standenbouw & signmaking. Hierdoor hebben we niet alleen toegang tot (snelle) bouwtechnieken, maar hebben we ook de kunde in huis om zowel uw interieur als uw exterieur te voorzien van een echte eyecatcher zoals een neon logo, doosletter, dakreclame of lichtkast. 

 

Samen merkbeleving creëren?

Geef ons een seintje en wij maken een ontwerp op maat.