fbpx Hotel Bel'Chique | Maison & Objet 2016 | Total Concept: standenbouw, interieurinrichting & signmaking
Bezig met laden...

Standenbouw | Hotel Bel'Chique

10 topdesignmerken onder één dak ter promotie van België in het buitenland.

Maison & Objet is misschien wel dé belangrijkste interieur-, design- & lifestylebeurs in Europa. Als brand wil je je daar altijd van je allerbeste kant laten zien. Hotel Bel'Chique doet er daar nog een schepje bovenop, want daar verenigt men maar liefst 11 (!) Belgische kwaliteitsmerken onder hetzelfde dak ter promotie van Belgisch ontwerp. 

 

Het woord "hotel" in Hotel Bel'chique staat voor de projectmarkt. In een hotelkamer kan elk van de merken laten zien waar ze goed in zijn en hun producten laten opvallen. Door al hun kwaliteiten te combineren, krijg je echt het gezellige hotel-gevoel. Volgende bedrijven maken deel uit van deze groep die tot doel heeft de krachten te bundelen op internationale beurzen op een lange termijn basis: Casalis, Deknudt Mirrors, Durlet, Gardeco, Lalegno, Lithoss, Manutti, Tal, Umbrosa en Verilin. Onze standenbouwkwaliteiten werden aangesproken om deze groep merken te samen te brengen en dit minihotel op poten te zetten. Het hoeft geen betoog dat we zeer fier zijn om deel te mogen uitmaken van dit project.

 

Bedankt voor het vertrouwen

 

Een project in opdracht van Hotel Bel'Chique, naar een ontwerp van de klant en met een eerste plaatsing op Maison & Objet te Parijs in september 2016.