fbpx F&B Industrie, zet u schrap. Het najaar komt eraan! | Total Concept: standenbouw, interieurinrichting & signmaking
Bezig met laden...

F&B Industrie, zet u schrap. Het najaar komt eraan!

Standenbouw

De jaarlijkse afspraken met de Europese horecatop volgen elkaar in sneltempo op

6 juli 2017, Antwerpen - De grootkeukens, barista’s, sommeliers, sterrenchefs, cateraars, restauranthouders, snackbaruitbaters, voedingsproducenten en andere horecaprofessionals maken zich klaar voor een boeiend najaar. Met kleppers als Drinktec, Anuga Taste The Future, Horeca Expo én Food Ingredients Europe volgen de afspraken met de internationale horecatop elkaar snel op. Als standbouwer zijn we vertrouwd met de horecasector en hebben we het geluk steevast op de eerste rij te zitten om de nieuwste horecatrends van dichtbij te ontdekken. We brengen de afspraken alvast even in kaart.

Drinktec - Messe München - Munchen (11-15 september 2017)

Met de nazomerzon op het gezicht, trekken we begin september richting München voor de eerste vakbeurs in de rij: Drinktec. Op deze vakbeurs voor pioniers in productie en verpakking van vloeibare voeding en dranken, zijn het hoofdzakelijk fabrikanten van voedingsmiddelingrediënten die er de dialoog aangaan met andere producenten, dienstverleners en afnemers. Op deze beurs vinden we dus geen afgewerkte gerechten, innovatieve tapinstallaties of vlijmscherpe messensets, maar wél innovatieve productietechnieken voor pakweg mout, verbeterde materiaalbehandelingsystemen of duurzame logistieke oplossingen ter land, ter zee en in de lucht. Het zijn de grote en kleinere spelers die in het begin van onze voedingsketen staan, zeg maar, die er hun vakkennis komen delen.  

Anuga Taste The Future – Koelnmesse - Keulen (7-11 oktober 2017)

Naar Anuga Taste The Future wordt zoals elke editie met argusogen uitgekeken. Het concept van deze beurs is dan ook tamelijk uniek en indrukwekkend. Waar het tijdens Drinktec nog gaat over het begin van de supply chain, krijgt de bezoeker van Anuga een afgewerkte product te zien. De spots staan in Keulen dan ook op de meest kwalitatieve entrecôtes, de smeuïgste geitenkazen, de meest blinkende kabeljauwfilets of de meest smaakvolle Pinot Noir. Geen product dat aan de aandacht ontsnapt in de Koelnmesse, want met maar liefst 10 verschillende segmenten onder hetzelfde Anuga-dak, behandelt deze beurs de Food&Beverage-industrie van A tot Z. Van een dure olijf of een kostbaar kruid tot een lactose-vrije melk, een artisanale bakkerij en een diepgevroren groentesaté: tijdens Anuga Taste The Future komt iedereen aan bod. 

Horeca Expo – Flanders Expo – Gent (19-23 november 2017)

In november zoeken we het weer wat dichter bij huis, want dan wacht de jaarlijkse afspraak met de Belgische grootkeukens en voltallige horecasector. Dit jaar is het alweer de 29e editie met opnieuw een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod. Horeca Expo telt intussen jaarlijks meer dan 650 exposanten en meer dan 50.000 professionele bezoekers. Met een oppervlakte van 54.000 m² en meer dan 3.000 merken, is Horeca Expo de grootste Belgische totaalbeurs voor de horecasector. Ook bij total concept kijken we naar jaarlijkse gewoonte weer uit naar deze beurs, want ons aandeel in deze vakbeurs groeit ook elk jaar. Met opnieuw aardig wat standen op de planning (waarvoor dank voor het vertrouwen), geven we halfweg november opnieuw het beste van onszelf in Flanders Expo

Food Ingredients Europe – Messe Frankfurt – Frankfurt (28-30 november 2017)

Wanneer de standen op Horeca Expo afgebouwd zijn, is het bijna integraal richting Frankfurt voor een nieuwe editie van Food Ingredients Europe, oftewel ‘FI’. Tijdens FI ligt de nadruk op de samenstelling van de producten die we met regelmaat van de klok naar binnen werken: van de verschillende aroma’s, kleurstoffen en smaakversterkers tot de proteïnen, vetstoffen en plantenextracten. De standhouders op FI behoren dan ook tot een select clubje van leveranciers, wetenschappers, producenten, marketeers en diëtisten. Thema’s als antioxidanten, anti-allergenen, vetarme voeding, sportvoeding en gezond verouderen komen er talrijk aan bod. Ben je dus een horecaprofessional en wil je voeding écht begrijpen? Boek dan best a two way ticket richting Frankfurt. 

Conclusie

Je ziet het: het najaar wordt de moeite voor elke horecaprofessional. De beursagenda geeft dit jaar opnieuw alle partijen voldoende kansen om zich te tonen aan hun publiek. Was je er snel bij en heb je op één van deze beurzen al een standruimte gereserveerd, maar heb je nog geen stand? Geef ons dan een seintje. Wij ontwerpen met plezier een nieuwe stand op uw maat. 
Alt