fbpx Demuynck-Verrax | Horeca Expo 2019
Bezig met laden...

Demuynck-Verrax | Horeca Expo 2019

Horeca Expo is de jaarlijkse horecabeurs waar men zich kan laten onderdompelen in nieuwe smaken, trends & weetjes of de sector. Een perfecte gelegenheid om je te laten inspireren op vlak van food, drinks, machinerie en interieur.

Demuycnk-Verrax pakte dit jaar uit met een industrieel getinte stand, waarbij de tafel accessoires centraal stonden. Met een grote signware cirkel in de lucht kon je de stand al van ver spotten. De stand zelf is ingericht met staal- & houtwerk, afgewerkt met groen. Op de stand kon je een drankje drinken aan op maat gemaakte toog die ook diende als presentatiemeubel. Z
o werd heel de stand geoptimaliseerd om alle producten op een leuke manier te presenteren, kortom een perfecte combinatie van effici├źntie en uitstraling! 


Demuynck-Verrax is leverancier van exclusieve topmerken voor tafel accessoires en de professionele keuken. Ze bedienen als Belgisch familiebedrijf de horeca-, private- en overheidsinstellingen waarbij ze het grootste aanbod op de Belgische markt aanbieden.


Event: Horeca Expo 2019 | Flanders Expo Gent | Hal 3 Stand 3335