fbpx Belettering: Wij zorgen voor een beklijvende boodschap op muren, ramen of wagens
Bezig met laden...
Alt

Voertuigen, ramen & panelen: belettering op maat sinds 1987

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke manier om uw bedrijf in de kijker te plaatsen? Wil u uw ontvangstruimte gezelliger aankleding? Of hebt u beslist die kille muur in de vergaderzaal om te toveren tot een echte sfeerbrenger? Dan ligt de oplossing bij Total Concept® voor het grijpen. Sinds 1987 hebben we ons toegelegd op belettering van o.a. reclamepanelen, etalages, voertuigen, binnenwanden, textieldoeken, houten constructies, .... Geen materiaal dat we niet kunnen bekleven! Een team van bedreven beletteraars ontwerpt, print én confectioneert voor u alles onder één en hetzelfde dak. Ze zorgen er bovendien ook voor dat uw teksten, beelden en logo's op de millimeter precies geplaatst worden op alle denkbare oplossingen: al 20 jaar tot op de letter verzorgd!

 

Geniet van de kwaliteit van een erkend signbedrijf

Kwaliteit: de enige échte waardemeter van uw leverancier in signage en belettering. Om die kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen, worden leveranciers en producenten officieel gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Enkel zij die in de praktijk bewezen hebben een bonafide en professionele partner te zijn, verkrijgen het erkenningsschild van SI’BON. Total Concept® behoort tot deze club, waardoor u op beide oren kan slapen dat uw project in goede handen is. 

 

Voertuigen, wanden of panelen: wij bestickeren ze allemaal

Reclameborden & -panelen

Werfborden, sponsorpanelen, scoreborden, herasdoeken, meshdoeken, backlitedoeken, frontlitedoeken, digitaal bedrukt en gemonteerd op hout, aluminium, glas of steen.

Voertuigen

Een kleine sticker, eenvoudige kleefletters of een opvallende, allround car wrapping. Van personenwagens tot vrachtvervoer: wij zorgen ervoor dat uw voertuigen persoonlijkheid hebben.

Displays

Een tijdelijke aankleding van uw toonzaal? Een blitse promo in uw winkel?  Met een display trekt u de aandacht. Wij maken ze voor u, zowel verlicht als onverlicht.

Signalisatie

Toon uw klanten en bezoekers bij aankomst op de parking of in de lobby duidelijk de weg. Met een professionele signalisatie op uw terrein voelen ze zich meteen op hun gemak bij u.

Spandoeken & Digitale Prints

Spandoeken, kleeffolie, vinyl, papier, lichtbakfilm, canvas, vlaggenstof,... Met state-of-the-art grootformaatprinters staan we te springen om uw projecten tastbaar te maken.

Indoor decoratie

Kale wanden, karakterloze kamers, koele kantoren. We brengen er graag verandering in met een sfeervolle wallpaper, levensgrote prints of enkele subtielere canvassen.

Zandstraalfolie

Nood aan meer privacy? Met zandstraalfolie combineert u een hoge zichtwering met een hoge lichtdoorlaatbaarheid en profiteert u van het beste van twee werelden. 

Vlaggen & Banieren

Wil u de aandacht van voorbijgangers vestigen op uw merknaam? Maak gebruik van de wind en een wapperende vlag is dan de snelle en goedkope oplossing die u zoekt. 

Belettering: recente projecten