fbpx AB Inbev | Stella Artois Visitor Center | Total Concept: standenbouw, interieurinrichting & signmaking
Bezig met laden...

 

AB Inbev | Stella Artois Visitor Center

Stella Artois brouwerij in een nieuw gouden jasje

Stella Artois, hét Belgische icoon, is dit jaar verkozen tot het beste bier van de wereld, en terecht! Zijn prestigieuze smaak en gouden uitstraling zijn te ontdekken in de vernieuwde Leuvense Stella brouwerij, een onderdeel van de grootste brouwerijconcern ter wereld van AB InBev. Samen met design agency Pars Pro Toto staken wij voor onze trouwe klant het interieur in een nieuw jasje en zorgden we voor de opvallende outdoor signing.
 
Het Stella Visitor Center is al van ver te spotten in het straatbeeld: de opvallende outdoor branding mocht hier natuurlijk niet ontbreken. Meters verlichte signing op de muren, grote lichtreclames en het reusachtig Stella glas begeleiden de bezoekers naar de inkom van de brouwerij. 
 
Met deze indrukwekkende metamorfose willen we de kwaliteiten van het bier in de kijker zetten en een uniek belevingsconcept creëren. Een totaalrenovatie van de historische brouwerij, waarbij het brouwproces met leuke effecten wordt toegelicht. 
 
Ook de doorloopzones en het wachtpunt voor de bottlezone werden ondergedompeld in een nieuwe look met iconische artefacten en signing. Het shopconcept is volledig vernieuwd en voorzien van oude café-elementen vanuit de typerende Belgische bruine kroeg. Eindigen doet men in het café waar elke liefhebber kan genieten van een frisse Stella aan de bar.