Bezig met laden...

Gevelreclame: al meer dan 50 jaar onze specialiteit

Niet de kartonnetjes in de portefeuille, wél de gevel van uw bedrijf of commercieel pand is hét visitekaartje bij uitstek. Als ondernemer doet u er dan ook goed aan om er de nodige aandacht aan te besteden. Zoveel tijd heb je immers niet om voorbijgangers ervan te overtuigen bij jou binnen te stappen. Met een verzorgde gevelreclame geef je je onderneming alvast een professionele uitstraling en zorg je in één klap voor een prima naamsbekendheid. Als specialist in visuele communicatie bedenken, ontwerpen en plaatsen wij zo een passend uithangbord op uw maat: van grote lichtgevende doosletters op de gevel van uw pand of hoog opschietende reclamezuilen op de parking tot stijlvolle reliëfletters aan de inkomhal en megagrote spandoeken strak gespannen in een aluminium frame. Wij zorgen voor de juiste boodschap, op de juiste plaats, in het allerbeste jasje tegen een prima prijs.

Thuis in lichtreclame sinds 1964

Je leest het goed: sinds 1964. Zó lang draaien we al mee in het circuit. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat we er dus al meer dan 50 jaar voor zorgen dat zowel de grote multinationals als de kleinere KMO's een optimale zichtbaarheid genieten voor hun doelpubliek. Gevel- en lichtreclame kent bijgevolg voor ons nog weinig geheimen: een stevige dakreclame, opvallende lichtbakken, stijlvolle reliëfletters, imposante doosletters, grote reclamezuilen, brede luifels,... Indirect verlicht, direct of aangestraald met neon, TL of LED. De mogelijkheden zijn legio. Aan u de keuze, maar weet dat u steeds op ons kan rekenen om het volledige traject voor u te verzorgen. Ontwerp, productie, montage, onderhoud en plaatsing: Total Concept® heeft alles in eigen beheer. 

 

Een betrouwbare partner van A tot Z, dat zijn we voor u en dat is een echt voordeel. We ontwerpen, produceren en personaliseren elke reclame in ons eigen atelier. Op die manier profiteert u bij ons van een snelle, efficiënte dienstverlening met één garantie: een resultaat waar u jarenlang trots op kan zijn. Wist u trouwens dat we in 1964 begonnen zijn met neonreclame onder de naam Neon Plexi Decor? Sindsdien zijn we ons steeds blijven verbeteren, zodat we u vandaag de meest kwalitatieve producten kunnen aanbieden: kwalitatieve materialen, steeds op de hoogte van de laatste trends en innovaties, gefocust op duurzame verlichting en steeds aandacht voor nazorg en tijdig onderhoud. 

 

 

 

Geniet van de kwaliteit van een erkend signmaker

 

Kwaliteit: de enige échte waardemeter van uw leverancier in gevelreclame. Om die kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen, worden leveranciers en producenten officieel gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Enkel zij die in de praktijk bewezen hebben een bonafide en professionele partner te zijn, verkrijgen het erkenningsschild van SI’BON. Total Concept behoort tot deze club, waardoor u op beide oren kan slapen dat uw project in goede handen is. 

 

 

Gevelreclame: van dakreclame tot doosletter

Dakreclame

Gelegen naast een snelweg of in een drukke straat? Dan is een dakreclame geschikt om uw doelgroep vanop afstand aan te spreken.

Reliëfletters

Letters die op een stijlvolle manier de aandacht trekken: een prima keuze om meer diepte en volume aan uw naam of logo te geven.

Lichtbakken

Overdag een reclamepaneel, 's avonds de uitblinker in de straat. De polyvalentie van een lichtbak kent geen grenzen en is daarom een absolute must.

Reclamezuilen

Staat uw bedrijf wat naar achteren? Dan is dit een uitstekende investering om uw bezoekers aan te trekken en/of de weg te wijzen.

LED Apothekerskruisen

Duurzaam, makkelijk te onderhouden én eenvoudig te vervangen. Met een moderne LED-verlichting op uw gevel bent u 24/7 zichtbaar.

Luifels

Uw gevel verfraaien en tegelijk uw klanten beschutten tegen guur weer: de perfecte combinatie tussen functionaliteit en estetiek. 

Neonreclame

Warm en helder licht, een uitstraling als geen ander, ambachtelijk geproduceerd en voor altijd geapprecieerd door de creatieve geesten.

Doosletters

Uw visitekaartje boven de inkomdeur: optimaal geplaatst en intern LED-verlicht voor een langdurige en voordelige zichtbaarheid.

Gevelreclame: recente projecten