Bezig met laden...

Haal het maximum uit uw vakbeurs

De sterkste marketingtool in uw communicatiemix? Misschien wel de vakbeurs, want nergens anders staat u op hetzelfde moment zó dicht bij uw klanten, prospects én concurrenten. Het is dé plaats bij uitstek waar u moet scoren. En scoren, dat wil iedereen. Als Marketing Manager wil u er zoveel mogelijk leads scoren. Als CEO zet u er alles op alles om uw bedrijf in het allerbeste daglicht te stellen. Als Sales Manager hoopt u dan weer met enkele solide overeenkomsten op zak naar huis te kunnen keren. Ieder heeft er zijn persoonlijke doelstellingen, maar common ground is er altijd: een kwalitatieve beursstand. U doet er dan ook goed aan om in zee te gaan met een ervaren standenbouwer. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van kwalitatieve beursstands op maat, denken wij te passen in dat profiel. Onze Account Managers delen dan ook graag hun passie, vakkundige inzichten en jarenlange ervaring tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

Alt

Internationale betrouwbaarheid

Met een door de wol geverfde ketting van doorwinterde designers, pientere project managers, scherpzinnige schrijnwerkers en behendige standenbouwers, ontwikkelen we beursstands op maat het hele jaar door. Van Brussels Expo, RAI Amsterdam en de Koelnmesse in Keulen tot Paris Nord Villepente, het zonnige Gran Via in Barcelona en de stijlvolle Fiera Milano. Beursstands in binnen- en buitenland, gekenmerkt door kwalitatieve materialen, een hoge afwerkingsgraad, een consistente branding en een inspirerend verhaal. Maar oordeel u vooral zélf aan de hand van onze recente realisaties onderaan. 

 

Alt

Handige Harry's en hun speelgoed

Daar hebben we sinds onze oprichting uitvoerig in geïnvesteerd. Een bewuste keuze voor de technische kennis en kunde. Het verschil wordt vaak niet gemaakt achter de computer, maar eerder in het atelier. Daar waar uw stand tot leven komt. Deze duidelijke leiddraad doorheen onze organisatie heeft geresulteerd in een indrukwekkend, in-house constructieatelier. Het voordeel? Dat we elke fase van het productieproces in eigen beheer hebben, met korte communicatielijnen, een transparante samenwerking en de mogelijkheid om last-minute modificaties door te voeren als logische gevolgen. 

Standenbouw: recente projecten