Bezig met laden...
Alt

Standenbouw

Uw garantie op een beursstand met impact.

Er is geen twijfel mogelijk: in de communicatiemix van uw bedrijf is de vakbeurs het krachtigste kanaal. 

 

Logisch, want nergens anders staat u op hetzelfde moment zo dicht bij al uw stakeholders. U bent er dan ook op gebrand om tijdens de beurs uw huidige klanten te charmeren en potentiële klanten met uw vakkennis en productaanbod te overtuigen van uw diensten. In welke mate u daarin succesvol bent, hangt grotendeels af van uw stand. Om ervoor te zorgen dat u bij ieder van hen een onuitwisbare indruk nalaat, doet u best beroep op het vakmanschap van een ervaren standenbouwer. Met meer dan 20 jaar expertise in het creëren van beursstanden op maat, passen wij alleszins perfect in dat plaatje.

Contacteer ons Inschrijven op onze nieuwsbrief

Een ontwerp op maat van uw doelstellingen

Staat uw beursdeelname in het teken van networking en dialoog? Van opleiding en toelichting? Of eerder van product display? Onze Account Managers vernemen het graag in een eerste intakegesprek. Met de gedetailleerde briefing kunnen onze designers nadien aan de slag met het standontwerp. Een schot in de roos? Dan brengen onze helden van het atelier het ontwerp tot leven in ons eigen productieatelier. Nadat alles op transport gezet werd, zijn het onze handige standenbouwers die voor een foutloze op- en afbouw zorgen. De productie- en bouwwerken worden steeds gecoördineerd door een ervaren Project Manager. Hij/zij is het aanspreekpunt in de aanloop naar de beurs, na de oplevering en tijdens de beurs. 

Alt

Personalisatie met hoogwaardige houtbouw

Bij total concept geloven we in de kracht van kwaliteit. Daarom ligt de focus van ons departement Standenbouw niet op repetitieve standaardstanden, maar op maatwerk houtbouw. Een stand op maat van uw bedrijf, vervaardigd uit hoogwaardige materialen brengt uw beursdeelname immers naar een hoger niveau. Architectuur, inrichting, branding en meubilair zijn volledig gepersonaliseerd. De bedrijfsidentiteit komt daardoor optimaal naar voor. 

Internationale marktkennis

Vanuit onze kantoren in Ranst (BE) en Moordrecht (NL) vinden we snel de weg richting de grote Europese beurshallen. Steden als Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, Parijs, Amsterdam en Londen zijn voor ons wekelijkse bestemmingen. We bouwen dan ook het hele jaar door beursstanden van Brussels Expo, RAI Amsterdam en de Koelnmesse tot Paris Nord Villepinte, het zonnige Gran Via in Barcelona en de stijlvolle Fiera Milano. Hebt u een standplaats in Las Vegas, Singapore of Dubai? Ook dán reizen we met u mee. Bovendien hebben we over de jaren heen een uitgebreide klantenportfeuille bekomen, waardoor we heel wat sectoriële expertise in huis hebben ook: van meubelindustrie, engineering en logistiek tot horeca en de farmaceutische sector

Advies vanuit andere departementen

Ongeacht de grootte van uw standruimte zorgen we steeds voor een gepersonaliseerd ontwerp waarbij de bedrijfsidentiteit in één oogwenk zichtbaar wordt. U profiteert daarbij steeds van professionele inzichten vanuit onze andere diensten: gevelreclame, interieurinrichting en belettering. Zo integreren we snel en eenvoudig een kwalitatieve lichtkast als in de vorm van uw logo, terwijl ook uw interieur vakkundig onder de loep genomen wordt door onze interieurinrichters.

U neemt deel aan een vakbeurs?

Geef ons een seintje en wij maken een standontwerp op maat.