Bezig met laden...

Alt

Full Service Standenbouwer

Kwalitatieve beursstanden op maat voor een maximale impact


 

Een vakbeurs is de sterkste marketingtool in de communicatiemix van een onderneming. Je staat immers nergens anders op hetzelfde moment zó dicht bij al je stakeholders. Je merk zer o goed mogelijk in beeld brengen is dus de boodschap. Je doet er dan ook goed aan om beroep te doen op de expertise van een ervaren standenbouwer. Met meer dan 20 jaar kwalitatieve standenbouw passen wij precies in dat plaatje. 

 

 

Bovendien leveren we als full service standenbouwer een dienstverlening die jouw beursstand verzorgt van A tot Z. Onze ontwerpers zorgen voor een creatief stand design op maat, waarna onze schrijnwerkers het ontwerp tot leven brengen en de standenbouwers voor een foutloze op- en afbouw zorgen. Op deze manier dragen wij keer op keer bij tot een succesvolle beursdeelname in binnen- en buitenland.

 

Internationale expertise

In binnen- en buitenland

Vanuit onze kantoren in Ranst (BE) en Moordrecht (NL) vinden we snel de weg richting de grote Europese beurshallen. Wij bouwen dan ook het hele jaar door beursstanden van Brussels Expo, RAI Amsterdam en de Koelnmesse tot Paris Nord Villepinte, het zonnige Gran Via in Barcelona en de stijlvolle Fiera Milano. Waar je ook deelneemt aan een beurs, total concept® zet jouw merk internationaal op de kaart.

 

Toegevoegde waarde

Profiteer van uitvoerige expertise

Ongeacht de grootte van je standruimte zorgen we steeds voor een gepersonaliseerd ontwerp waarbij de bedrijfsidentiteit in één oogwenk zichtbaar wordt. Je profiteert daarbij altijd van professionele inzichten vanuit onze andere diensten: gevelreclame, interieurinrichting en belettering. Zo integreren we bijvoorbeeld snel en eenvoudig een kwalitatieve lichtkast als trekpleister die je nadien nog kan herbruiken in een volgende beursstand of in jouw bedrijfsinterieur. Ook je interieur wordt vakkundig onder de loep genomen door onze inrichters.

 

Transparantie

Wij horen, zien en adviseren op lange termijn

 

Bij total concept® dragen we transparantie en open communicatie hoog in het vaandel. Dat resulteert langs onze zijde in een gedetailleerde budgettering en een costante transparantie tijdens het productieproces. Zo vermijd jij onnodige kosten en stress. Daarnaast adviseren we jou steeds in verband met eventuele toekomstige beursdeelnames op het gebied van aanmaak en herbruik van materialen, visuals,... 

 

Alt

Een vakbeurs op de agenda?

Geef ons een seintje en wij maken een standontwerp op maat.