Bezig met laden...

Winkel, showroom, restaurant & kantoor: wij richten ze in

Uw kantoorgebouw, ontvangstruimte, pop up store of commercieel pand vormgeven is een stiel apart. Het is een puur métier dat wordt uitgevoerd door creatieve architecten, rasechte schrijnwerkers en gepassioneerde projectleiders. Bij ons is dit vak sterk vertegenwoordigd met een aparte business unit: Interieurs & Showrooms. Wij zijn immers van mening dat uw interieur een belangrijk element is in uw marketingmix. Met een goed uitgekiemd interieur stuwt u de motivatie van uw medewerkers én de verkoopscijfers immers de hoogte in en maakt u een sterke, blijvende indruk op uw bezoekers. Met een warme verlichting, een goed uitgekozen vloerbekleding of een karaktervolle muurtekening zet u bovendien uw communicatiedoelstellingen extra kracht bij. Hebt u een project in de steigers? Onze vakmannen weten er wel raad mee!

 

 

Alt

Synergie als toegevoegde waarde

Total Concept® is in staat om de gekste ideeën en de heiligste huisjes perfect om te zetten van ontwerp naar realisatie: van een zakelijke kantoorruimte of een trendy showroom tot een commercieel winkelpand en een fleurige evenementslocatie. Bovendien kunnen de interieurprojecten rekenen op inzichten uit onze andere 3 business units: StandbouwLichtreclame en Belettering. Zo krijgt uw project extra adviezen omtrent bijvoorbeeld het aanhechten van logo's op desks of binnenwanden, het plakken van full color prints op binnenwanden of het schrijnwerk van grotere constructies als bars of LED-walls.

 

 

Alt

All-inclusive partnership

Zaken doen met Total Concept® betekent duidelijke afspraken maken en steeds oog hebben voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. We adviseren, assisteren en begeleiden onze klanten doorheen het volledige traject, beginnend bij een idee of ontwerp tot en met de oplevering - maar enkel wanneer u écht tevreden bent met het eindresultaat. Aangezien we de plaatsing van het maatwerk ook nog eens voor eigen rekening nemen, staan wij ook altijd dicht bij onze klanten én onze leveranciers. Een optimale bouwbegeleiding gegarandeerd!

 

 

 

Interieurinrichting: recente projecten