Bezig met laden...
Alt

Wij creëren interieurconcepten op maat.

Met meer dan 50 jaar ervaring op onze teller inzake het creëren van merkbeleving voor onze professionele klanten, bieden we bij total concept® een zeer breed gamma aan interieuroplossingen aan voor de zakelijke markt. Dat doen we - al dan niet in samenwerking met een externe architect - met een team van eigen ontwerpers, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, lakkers, schilders en monteurs. Een totaalconcept dus, precies zoals u dat van ons mag verwachten. 

 

DANKZIJ EEN UITVOERIGE VORMELIJKE EN TECHNISCHE BAGAGE, ALSOOK DE MANSCHAPPEN OM HET WAAR TE MAKEN, BEHOREN WE TOT EEN SELECT GROEPJE GESCHIKTE PARTNERS OM EEN GROOT VOLUME AAN INTERIEURPROJECTEN OM TE ZETTEN IN WERKELIJKHEID.

Tom Vanbussel, Managing Director

Interieuroplossingen met een commerciële insteek.


Handelszaken - Retail - Praktijken

Uw interieur in functie van kwaliteit en omzet.

Detailhandelszaken, showrooms, shop-in-shops, dokterspraktijken of pop up concepten: in elke zaak draagt het interieur bij aan een maximaal rendement. Bij ons vind je de commerciële ervaring en architecturale inzichten die je nodig hebt om de omzet van je onderneming de hoogte in te jagen. In onze interieurconcepten speelt jouw productgamma dan ook de hoofdrol en met de juiste lichtsterkte, verlichtingsarmaturen, materialen, meubilair en product displays zorgen we ervoor dat jouw klant de beleving vindt waarnaar die opzoek is.

Hotel - Restaurant - Café

De beleving bepaalt het succes van uw zaak.

Een onderscheidende horecazaak runnen is anno 2017 allesbehalve evident. Zo is vertrouwen op je menukaart niet meer voldoende. Als horecauitbater moet je je klanten vandaag een unieke ervaring kunnen voorschotelen. Met een sterk ingericht restaurant, coffeecorner of broodjeszaak geef je je klanten een reden om terug te komen. Onze horecaspecialisten bedenken voor jou een uniek samenspel van open en gesloten ruimtes, heldere en mysterieuze zones, koele en gezellige hoekjes,... Samen creëren we de zaak van je dromen (en die van je klanten). 

Openbare Ruimte & Recreatie

De perfecte mix tussen toegankelijkheid en design.

Shoppingcentra, scholen, opleidingscentra, recreatieruimtes, sportcentra, zwembaden, zorgcentra, ziekenhuizen,... De lijst aan openbare besturen is lang, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de jacht op een perfecte mix tussen een uitstekende toegankelijkheid voor alle leeftijden en een esthetisch verantwoord concept. Van het onthaal en de signalisatie tot de kidscorners en zitbanken, bij total concept produceren we elk element van A tot Z.  

Bedrijven en kantoren

Uw branding van de inkomhal tot het achterpoortje.

Wanneer je je leveranciers, klanten of prospecten uitnodigt bij jou op kantoor, fungeert je bedrijvencomplex toch altijd een beetje als visitekaartje. Wie aandacht besteedt aan de balie in de lobby, het meubilair in de vergaderzaal of de verlichting in de kantoorruimte geeft een uitstekend signaal naar de doelgroep! Organiseer je vanuit je onderneming een activiteit op locatie en heb je daar eveneens nood aan de juiste branding? Ook op dat gebied kunnen we jou ondersteunen. 

Meerwaardecreatie

Onze kracht, uw voordeel

Bij total concept® zijn we in staat om zowat alle interieurprojecten van A tot Z te verzorgen; van de gekste ideeën tot de heiligste huisjes. Maar wat maakt van ons nu echt de juiste partner voor jouw projects? Onze interieurklanten profiteren van een unieke synergie tussen al onze business units. Concreet betekent dit dat onze werkwijze en ons productaanbod inzichten geniet van uit de standenbouw, gevelreclame en belettering. Hierdoor hebben we steeds toegang tot snelle (stand-)bouwtechnieken, is uw interieur steeds in lijn met wat er aan signalisatie aanwezig is en hebt u aan één rechtstreekse partner voldoende om al u on-site communicatie te voorzien. Een glasheldere added value, en dat zie je in uw administratie. 

Interieurportfolio

Bekijk hier onze interieurs